Websites & webshops

Print & Sign

Narrowcasting

BEKIJK AL ONZE DIENSTEN

Discussion – 

0

Discussion – 

0

Nieuwe website voor Transvenlo

De website van Transvenlo verdiende een frisse update. De bestaande website voldeed niet meer aan de eisen en mogelijkheden van de huidige tijd. Transvenlo benaderde enVisual om de website een frisse update te geven en te zorgen dat deze weer een flinke periode mee kan. Door ons website op maat pakket kunnen wij de website op ieder moment voorzien van nieuwe content en update geven. Hierdoor blijven we werken aan een website dat zijn doel bereikt.

De gehele ‘look en feel’ van de website is ontworpen volgens de huisstijl en daarmee hij is fris, modern en vooral gebruiksvriendelijk. Deze nieuwe website laat zien wie ze zijn en wat ze doen en past beter bij de dienstverlening die zij op dit moment leveren.

Transvenlo, specialist in pallet distributie

Vanaf de start in 1979 is Transvenlo hét adres voor de distributie van al uw palletzendingen binnen geheel Europa. Maar liefst 5 crossdock terminals in de Benelux zijn dagelijks de spil voor het afwikkelen van duizenden palletzendingen van en naar alle Europese landen.

Voor deelladingen (LTL) en compleetladingen (FTL) heeft Transvenlo samenwerkingsverbanden afgesloten met strategische leveranciers. Deze leveranciers zijn de specialisten op bepaalde Europese landen of zelfs regio’s binnen een specifiek land.

www.transvenlo.com

Tags:

admin

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.