Webshop

Scoren met E-commerce

Je bent al succesvol als ondernemer met een fysieke winkel of je wilt eindelijk je ondernemersdrive tot uiting brengen.  Tijd voor een  webshop en zo online succesvol worden. Maar hoe werkt het en waar begin je?

Wij benaderen een webshop altijd als jouw online etalage. Die moet dus met net zoveel aandacht ingericht worden als uw daadwerkelijke etalage. Mooie foto’s, een strak ontwerp, die uitnodigt tot bestellen. Daarnaast moet de webshop, en dan met name het ontwerp vertrouwen uitstralen. Het is nog niet voor iedereen vanzelfsprekend om zaken online aan te schaffen. Het betalingsproces moet vlekkeloos verlopen, producten moeten goed gevonden kunnen worden, juiste productomschrijving moet bij het juiste product staan, dit voorkomt miskopen en garandeert klanttevredenheid.

Zorgen voor verkoop

Wij zijn gespecialiseerd in WordPress & WooCommerce webshops. Elke webshop wordt op maat gemaakt waarbij WooCommerce wordt gebruikt als een e-commerce oplossing.

Onze bouwers zorgen ervoor dat bij oplevering de webshops geoptimaliseerd zijn voor verschillende zoekmachines, implementeren diverse betaalmogelijkheden en zorgen voor een compleet voorraadsysteem.

Implementeer verschillende betaalmethoden met Woocommerce

Om verkopen te maximaliseren wil je natuurlijk zoveel mogelijk betaalmethoden aanbieden. Het implementeren van verschillende betaalmethoden binnen WooCommerce is dan ook geen probleem. Je hebt tal van mogelijkheden om onder andere Ideal, PayPal en creditcard toe te voegen aan jouw webshops. Als je wil, kun je zelfs Bitcoins accepteren.

Hoe zit het met WooCommerce en online vindbaarheid?

Goede vindbaarheid van de webshop is essentieel voor het laten groeien van je onderneming. Wij weten als geen andere hoe we voor conversie in jou webshop kunnen zorgen. En dat in begrijpelijke taal, zodat jij ook na oplevering zorgeloos kunt genieten van een geoptimaliseerde WooCommerce webshop.

Met behulp van de plug-in zie je onder andere hoe je tactisch zoekwoorden verwerkt, hoe je afbeeldingen optimaliseert voor zoekmachines en of jouw tekst goed leesbaar is.

 

Ook succesvol online?

Het meest complete webshop-pakket

Voordat je een webshop laat maken wil je uiteraard alles even rustig nalezen. Alle informatie over onze prijzen, aanbod en mogelijkheden vind je in onze webshop brochure. Met de brochure kun je ook eenvoudig je website samenstellen.

De voordelen van enVisual aangaande de bouw van een webshop

  • Laagdrempelig
  • Verbluffend ontwerp
  • Gebruiksvriendelijk
  • Stimulerend tot aankoop
  • Veilige en bekende betaalprocessen (iDEAL, PayPal, credit cards)
  • Hogere conversie
  • Kundig advies aangaande ontwikkeling en gebruikvriendelijkheid