Webdesign

Opvallend online

Het hebben van een professionele website is tegenwoordig cruciaal voor het succes van jouw onderneming. Responsive webdesign, zoekmachine-optimalisatie, content management systemen? enVisual uit Venlo maakt je wegwijs in deze wereld en verliest geen enkel aspect uit het oog.

Wij ontwikkelen

Doordachte websites met een doel

Wij ontwerpen professionele, goed navigeerbare, en makkelijk te lezen websites die naadloos aansluiten bij de huisstijl van jouw onderneming. Met informatie die zowel op mobiel, tablet als pc goed te bereiken is. Webdesign waarbij wij constant jouw doelgroep in het vizier houden.

Niet alleen maken wij snelle, mooie sites; we zorgen er ook voor dat ze goed gevonden worden in zoekmachines, en bepalen samen met jou een heldere, online strategie. Zo hebben wij al talloze startende ondernemers een vliegende start bezorgd en bestaande bedrijven de online positie laten verstevigen.

faq

Handig om te weten

We begrijpen best dat je nog vragen hebt over onze website op maat pakketten. Daarom hebben we de meest gestelde vragen even voor je opgesomd.

Hosting & domeinnaam
Lease je een website of webshop bij enVisual, dan kan dat alleen in combinatie met een hostingpakket. Deze zit al in de prijs berekend. En dat is handig, zo krijg je maandelijks maar een factuur. Kan ik mijn eigen domeinnaam aanhouden. Tuurlijk kan dat! We nemen dan wel de service volledig over van je huidige hostingprovider. Op deze manier kunnen we waarborgen dat de website veilig en up-to-date blijft. De jaarlijkse kosten voor de domeinnaam (.nl, .com of .eu) wordt hierdoor ook overgenomen door enVisual en heb je dus geen omkijken meer naar. Verder kun je hierdoor eveneens profiteren van de gratis support. Je domeinnaam blijft eigendom van jezelf. Ieder pakket is inclusief één .nl (.com of .eu) domeinnaam. Extra domeinnamen kunnen in overleg geregistreerd worden.
Zoekmachines & vindbaarheid
Kunnen jullie regelen dat wij bovenaan staan? Leuk! Dat willen wij ook. Maar zonder fundering kun je geen stabiel huis bouwen. Met deze gedachte zorgen we ervoor dat de technische opbouw van onze websites volgens ‘het boekje’ gebeurt. Waardoor je al een streepje voor hebt op de concurrentie. Deze basis in combinatie met het goed invullen van je website, werken aan de populariteit (ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd) en slimme online marketing campagnes zorgen voor een gegarandeerde win. Lees meer over hoe je maximaal rendement kunnen halen met inzet van slimme online marketing
Hoe zit het met de veiligheid van onze website?
Ondanks dat we zorgvuldig om gaan met onze systemen en met regelmaat security updates uitvoeren, kan je website gehackt worden. Professionele hackers kunnen websites van vast ook jouw site wel hacken als ze hun best doen. Onze systemen zijn zo ingericht dat wij hacks bijna meteen opmerken. Op dat moment gaan wij aan de slag om je website zo snel als mogelijk te herstellen. Door een dagelijkse update te maken zijn wij altijd in staat om je website terug online te krijgen.