Websites & webshops

Print & Sign

Narrowcasting

BEKIJK AL ONZE DIENSTEN

onze diensten

Narrowcasting

Jij wilt als ondernemer natuurlijk dat je product of dienst stevig onder de aandacht wordt gebracht. Jouw bedrijf wordt daarbij dagelijks door vele klanten, toeleveranciers of geïnteresseerden bezocht.  1+1=2 denken we dan bij enVisual. Geen betere plek namelijk om de bezoekers die binding hebben met jouw product of dienst direct te benaderen. Via narrowcasting dus!

enVisual gaat graag voor jou aan de slag om originaliteit, gebruiksvriendelijkheid en conversiegerichtheid te bundelen in hét eigentijdse visitekaartje voor je bedrijf: jouw website.

Beeldschermcommunicatie

Narrowcasting is niets meer dan reclame op beeldschermen en deze bereikt dagelijks jouw doelgroep op het juiste moment, in welke branche je ook werkzaam bent. Envisual is specialist en weet op krachtige, originele en doeltreffende wijze te informeren, overtuigen, entertainen of te adverteren. Communicatie met jouw doelgroep was nog nooit zo effectief.

N

Altijd up-to-date

N

Maatwerk content

N

In je eigen huisstijl

Communicatie met klant en medewerker

Ben jij ook nieuwsgierig hoe je de interne en externe communicatie van je bedrijf kunt optimaliseren? Effectievere communicatie met klant, patiënt of medewerker vraagt om een op maat gemaakte narrowcasting oplossing. Zo kan jouw organisatie een perfect corporate imago neerzetten in strategische bepaalde publieke ruimtes. Envisual maakt narrowcastingboodschappen persoonlijk, professioneel en activerend.

Met narrowcasting heb je de beschikking over je eigen televisiekanaal op diverse schermen. Envisual levert maatwerk templates met bedrijfsinformatie in jouw eigen huisstijl. Je kunt dus bezoekers of klanten met (nieuwe) producten of diensten van jouw bedrijf kennis laten maken door middel van productvideo’s, commercials of een pakkende tekst. Of je vermeldt nieuws aan je medewerkers of klanten. Met narrowcasting bereik je in ieder geval altijd en over al je klanten, bezoekers of medewerkers.

Beeldschermcommunicatie

Narrowcasting is flink in opkomst en dat is volgens ons ook niet verwonderlijk. Bedrijven willen nu eenmaal aanbiedingen en promoties, video’s van nieuwe producten en diensten, gesponsorde reclameboodschappen of advertenties van relevante bedrijven tonen. Narrowcasting is écht hot en daarom lopen wij warm voor goede narrowcastingcommunicatie.

Narrowcasting en maatwerk
Bij Envisuals heeft narrowcasting alles te maken met binding. Deze vorm van communicatie vraagt om opvallende content en die zal volledig op maat gemaakt worden om op te vallen. Dat kan via statische, dynamische of interactieve schermen. Dat is natuurlijk volledig afhankelijk van het doel van de boodschap. De klantreis verschilt immers per organisatie, maar dat er meerdere contactpunten zijn, is evident. Deze contactmomenten weet Envisual via narrowcasting uitermate goed te benutten.