NARROWCASTING

Communicatie met klant en medewerker

Als narrowcasting expert brengen we jouw boodschap goed in beeld. We nemen de communicatiedoelstelling als uitgangspunt en daarin staat content centraal, techniek is daarbij het middel. enVisual helpt je communicatiedoelstellingen om te zetten naar een duidelijke en overtuigende boodschap. Met narrowcasting weten we de juiste boodschap op het juiste moment en locatie bij de doelgroep in beeld te brengen. Of het nu informeren, enthousiasmeren, overtuigen of aanzetten tot actie is, narrowcasting helpt je bij het verwezenlijken van je communicatiedoelstellingen. Dat kan voor je klanten, bezoekers en passanten zijn, maar ook voor je collega’s.

Waarom narrowcasting

Storytelling of informatief?

Allemaal leuk en wel, maar wat is narrowcasting nou precies? Narrowcasting is het zenden van een boodschap of content naar een breed publiek of bepaalde doelgroep. We zenden een gerichte boodschap op een fysieke locatie waardoor bewust en planmatig een doelgroep bereikt kan worden. Deze communicatie gebeurt veelal via beeldschermen. De klantreis verschilt per organisatie, maar dat er meerdere contactpunten zijn staat vast. Deze contactmomenten moet je goed benutten en narrowcasting kan daarbij helpen. Elke stap binnen de klantreis vraagt om een gerichte aanpak. Bij een receptiebalie of kassa is het contactmoment kort, in een wachtruimte of koffiehoek is dit veel langer. enVisual helpt bij het bepalen van het contentformat per fase in de klantreis, zodat elk moment maximaal benut wordt. Met narrowcasting wordt elk scherm een interactief scherm waarbij je klanten weet te binden. Bij de kassa, toonbank, receptiebalie, kantine, kantoor of showroom helpen beeldschermen je boodschap in beeld te brengen. Daar helpen we je bij.

Informatief

Koppeling met eigen software

enVisual is een fullservice narrowcastingbureau waar we graag dieper gaan. Als organisaties werk je wellicht wel met een softwarepakketten waarvan we informatie kunnen koppelen met narrowcasting. Koppelingen met softwarepakketten zoals ERP/DMS/CMS zorgen ervoor dat de belangrijkste KPI’s duidelijk in beeld blijven. Klantenreviews, social media en agenda koppelingen op beeldschermen helpen in het vergroten van de betrokkenheid bij de organisatie. Wij kunnen jou organisatie ook helpen om de juiste informatie in beeld te brengen.

Over ons

Wij zijn enVisual uit Venlo. Wij zijn vormgevers, bedenkers, webdesigners en merkbouwers. Samen met jou zetten we jouw merk in de markt. Dat begint met een goed gesprek en eindigt met een juiste benadering van de doelgroep.