Nieuwe website voor Joep Telecom

 

Bij een compleet nieuwe naam en huisstijl hoort ook een nieuwe website. Sinds kort heeft Telecombinatie Echt een nieuwe naam; Joep Telecom. We zijn daarom de afgelopen maanden druk bezig geweest met het design en de bouw van de nieuwe website. Het eindresultaat mag er zijn.

De gehele ‘look en feel’ van de website is ontworpen volgens de huisstijl en daarmee hij is fris, modern en vooral gebruiksvriendelijk. Deze nieuwe website laat zien wie ze zijn en wat ze doen en past beter bij de dienstverlening die zij op dit moment leveren.

Joep Telecom, meer dan telecom

De website van Joep Telecom biedt complete informatie voor de bezoeker die meer wil weten over de producten en diensten. De website is veel meer gericht op de toepasbaarheid van Joep Telecom en zijn uitgebreide dienstenpakket. Want Joep Telecom biedt naast mobiele telefoons en abonnementen ook nog een uitgebreid pakket aan accessoires, laptop en pc en reparatie .

Wij wensen Joep Telecom veel succes met de nieuwe website

www.joeptelecom.nl

Vorige

Volgende